Sunday, November 05, 2017

Cik Maple Dah Jadi Blogger



Assalamualaikum korang semua. Aku cik Maple. Salam perkenalan😊.
Mesti korang tertanya-tanyalah kan sapalah cik maple ni? sebab apa aku decide nak letak nama blog aku ni cik maple?
Kalau korang tak teringin nak tanya pun,aku tetap nak bagitau jugak.
Awat tak letak cik Ginkgo biloba ka,
cik Putu Mayam ka,cik Putu Buluh ka,cik Putu Piring ka. Haa kan dah terkeluar nama adik beradik kuih putu ni. Sedap jugak dapat putu mayam time cuaca mendung ni. Layannn 😋.

Aku decide nak letak nama blog aku cik maple sebab aku suka musim luruh. Walaupun Malaysia ni tak mengalami musim luruh pun,aku peduli apa. Time musim luruh ni lah daun maple dan sewaktu dengannya akan bertukar warna,cantik gila uollss. Samalah dengan daun pokok ginkgo biloba ni, tapi biji pokok ni,perghh bau 💩. Asal tiba-tiba aku story pasai ginkgo ni..dah kenapa cik maple oi!

Biji ginkgo ni kalau korang terpijak,mau seminggu bau 💩


Tak terlintas langsung lah aku nak letak nama cik gingko biloba ni. Ada jugak nama lain yang aku teringin nak guna sebelum aku decide nak guna nama cik maple ni. Mau muntah hijau korang kalau aku letak nama tu.

Blog ni aku akan update mengenai personal, tips travel dan resepi. Kalau korang nak request tips umrah, travel atau nak tau cerita seciput aku dalam bidang hotel, InshaAllah aku akan tunaikan. Yang request pelik-pelik, awal -awal lagi aku reject. Sampai sini jelah aku membebel secara rasmi sebagai CIK MAPLE untuk entri pertama. Kepada yang nak follow, silalah follow berjemaah ye 😊. Yang tak nak follow, suka hati koranglah.









13 comments:

  1. hahaha lawak lah cik maple nihh... kan ginko biloba ni byk ade dalam collagen :D
    follow cik maple #2 jgn segan follow kite balik :D

    ReplyDelete
  2. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ain...tq so much ya sudi singgah blog yg xseberapa ni..and tq jugak sudi follow blog baru nak up nii.salam kenal drari cik maple

      Delete
  3. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni broker apa pulak deknon oiii...btw thank you sudi singgah blog cikmaple yang penuh sawang ni😅

      Delete
  4. salam kenal..follower ke 9 hikss

    ReplyDelete
  5. sy dah follow :)
    Semoga terus berkongsi :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete